Diensten

Healing & Reading

Holistische energetische therapie is gebaseerd op het holisme, het idee dat alles onderling verbonden is. Dit uit zich in vijf niveaus: het fysieke, emotionele, mentale, energetische (energiebalans, chakra's en aura), en het spirituele niveau (ziel, verleden en voorouders).

In mijn praktijk pas ik healing en reading toe. Healing, of 'heel worden', herstelt de balans door evenwicht te vinden op alle genoemde niveaus.

Ons fysieke lichaam is omgeven door een energieveld met verschillende dimensies en frequenties die informatie bevatten over ons lichaam, geest en ziel, maar ook over vorige levens en voorouders.

Verstoringen en blokkades kunnen om diverse redenen optreden op verschillende niveaus, zoals onverwerkte emoties, vastgeroeste patronen, en dagelijkse problemen door angsten of zwaarmoedigheid.

Als energie niet vrij kan stromen, ontstaan vaak overlevings- of copingmechanismen, wat leidt tot disbalans. Dit kan zich uiten in onwel voelen en kan ziekte tot gevolg hebben.

Tijdens een reading vertaal ik wat jouw ziel en energiesysteem mij vertellen, en met een healing activeren we jouw energiesysteem, wat je zelfhelend vermogen aanspreekt. Een behandeling vindt plaats op een behandeltafel, gekleed, en ik gebruik intuïtief soms edelstenen, kristallen, stemvorken, klankschalen, etherische olie en kruiden.

Een eerste behandeling inclusief intake duurt ongeveer anderhalf uur. Vervolgbehandelingen duren ongeveer een uur. Het aantal benodigde behandelingen varieert.

We laten de energie z`n werk doen.

dōTERRA AromaTouch Technique®

Ontdek de kracht van essentiële oliën met de dōTERRA AromaTouch Technique®!

Deze techniek combineert de unieke voordelen van menselijke aanraking met de kracht van essentiële oliën om een complete wellnesservaring te bieden. De acht essentiële oliën die in de AromaTouch Technique® worden gebruikt, zijn specifiek geselecteerd vanwege hun individuele en gecombineerde aromatische kwaliteiten. Iedereen ervaart wel eens onbalans of stress, zowel mentaal als fysiek. Het lichaam streeft ernaar om een evenwicht te handhaven in alle lichaamsfuncties, zoals temperatuur, pH-waarde, bloeddruk en ademhaling, een staat bekend als homeostase. De AromaTouch Technique® kan worden ingezet om stress te verminderen en te streven naar homeostase. Tijdens een sessie lig je comfortabel op een behandeltafel terwijl ik met mijn handen en de acht verschillende oliën langs je rug en voeten werk.

Kruiden & Kristallen

Kruiden & Kristallen

Voel je de roep van kruiden en kristallen? Dan is deze aanbieding speciaal voor jou!

☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆

Ik bied je een heerlijk ontspannende kruiden- en kristallenhealing aan. Tijdens deze sessie lig je comfortabel op een behandeltafel, volledig gekleed, terwijl we de energie van kruiden en edelstenen hun werk laten doen.

Met een selectie van kristallen en edelstenen die jou 'roepen' of die je intuïtief kiest, geef ik je een energetische behandeling.

Deze behandeling kan verschillende processen activeren of verdieping en aarding bieden op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch.

Afgestemd op wat jouw lichaam en ziel nodig hebben, sluiten we de healing af met een kruidentheeceremonie, volledig toegewijd aan jouw welzijn! ♡

Sta je jezelf toe om te genieten van een moment van zelfzorg?

Healing op afstand

Healing op afstand is mogelijk omdat we met energie werken en alles energie is. Deze vorm van healing werkt op dezelfde wijze, echter zonder fysieke aanwezigheid. De intake kan schriftelijk of via een videocall plaatsvinden, waardoor je de healing op een vertrouwde plek kunt ondergaan. Vaak duurt een healing op afstand minder lang en kan daardoor voordeliger zijn.

Numerologie

Een schriftelijke reading gebaseerd op numerologie met jouw unieke geboortegetallen is een fascinerende ervaring. De exacte tijd en plaats van je geboorte zijn altijd precies goed voor jou. Vanuit spiritueel oogpunt is het onmogelijk om te vroeg of te laat geboren te worden, en je unieke geboortedatum draagt een even unieke vibratie met zich mee. Het verwerken van je geboortedatum in het medicijnwiel kan bepaalde aspecten verhelderen, richting geven of bevestigen, en inzicht bieden in je eigen blauwdruk of energetische samenstelling. Deze tak van numerologie biedt symbolisch een projectie van jezelf en faciliteert het contact met de manier waarop je het leven vormgeeft. Het is een krachtig instrument om je levensmissie op aarde te verkennen en/of bevestiging te krijgen. Voor een schriftelijke reading kun je het contactformulier invullen. Vermeld je volledige geboortedatum en eventuele vragen in het bericht, en ik zal op de eerstvolgende werkdag contact met je opnemen.

dōTERRA symphony of the cells™

dōTERRA's Symphony of the Cells™ maakt gebruik van 16 unieke protocollen tijdens de massage. Essentiële oliën worden toegepast op de wervelkolom en voeten, volgens een methode ontwikkeld door Boyd Truman, waarbij elk protocol is gericht op een specifiek lichaamssysteem zoals basis ondersteuning, cardiovasculair, spijsvertering, hormonale balans, infectieziekten, ontstekingen, het lymfatisch systeem, neurologisch systeem, ademhalingssysteem, cellulair systeem, Chi-systeem en het emotioneel limbisch systeem. De oliën worden geselecteerd op basis van hun affiniteit met bepaalde organen en hun aromatische eigenschappen. Elk protocol omvat ongeveer 10 stappen, waarbij bij elke stap een andere olie wordt aangebracht, beginnend bij de schouders en voeten, gevolgd door de wervelkolom en voeten, en soms ook de hartstreek en lever. Tijdens de sessie lig je op een behandeltafel terwijl ik met mijn handen over je rug en voeten werk. Het meest geschikte protocol wordt bepaald door een intakegesprek en intuïtieve waarneming. Voor meer informatie over de protocollen en het vereiste voorgesprek, neem contact met mij op.

Sound healing

Ervaar je de ultieme ontspanning met een soundhealing?

Met stemvorken en klankschalen brengen we beweging in de miljoenen cellen van je lichaam.

Aangezien alles, inclusief onze lichamen, energie is en energie een trilling heeft, veranderen we met de vibraties van stemvorken en klankschalen de frequentie van je lichaam. Dit stimuleert het zelfhelend vermogen of brengt je in contact met onontdekte aspecten van jezelf.

Deze healing is ook ideaal om je chakra's te balanceren en je weer lekker in je vel te laten voelen. Het heeft ook een zeer ontspannend effect op lichaam en geest.

De sessie duurt minder dan een uur, dus je kunt zelfs tijdens je lunchpauze een moment van pure ontspanning inlassen!

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Theeceremonies

Oostfriese thee Ceremonie

Kom je bij mij voor een theeceremonie?

In de loop der jaren ben ik me steeds meer bewust geworden dat alles in jezelf zit. Praktijken geleerd van anderen of uit boeken, leken onbelangrijke tijdverspilling en ik voelde dat ik mijn kennis uit erfgoed en mijn diepste DNA moest halen. Dit was niet eenvoudig omdat ik niet alles over mijn afkomst wist. Echter, na vele zoektochten heb ik nu een duidelijk beeld van mijn voorouders. Ik ben diep geworteld in de Friese en Groningse klei, de Friese wouden en in Oost-Friesland. Het is dus logisch dat veel van de spiritualiteit die ik leerde mij niet diende; wat ik las over hoe het moest, voelde nooit juist. Ik had zelfs een sterke afkeer van de meeste dingen. Mijn tijd in Ierland voelde nooit als thuis, terwijl ik dat gevoel wel heb met mijn voeten in de klei. Het is duidelijk: ik ben van oorsprong een Germaan. Hoewel thee pas sinds de 16e eeuw vanuit China populair werd in onze streken, was ik meteen gehecht aan de theeceremonie zoals die in Oost-Friesland wordt gehouden. Dit draagt bij aan gezelligheid en een groot bewustzijn. Als je ervan uitgaat dat je lichaam aarde is en aarde nodig heeft, dan doen we dat niet alleen door op blote voeten te lopen, maar ook door letterlijk aarde (voedsel) te consumeren. Zwarte thee, gebruikt in de Oost-Friese theeceremonie, heeft een sterk aardende werking. Het biedt ook veel gezondheidsvoordelen en wordt daarom vaak gebruikt in ceremonies. Je kunt nu bij mij alleen of in een groep de Oost-Friese theeceremonie ervaren. Ik creëer een heilige en stille ruimte waar ik de thee met zuivere ingrediënten en in alle rust voor je bereid. De ceremonie is meditatief van aard en helpt je in het heden te blijven.

Je aandacht richt zich op het moment en de realisatie dat geen enkel moment identiek is. De smaken - zacht, krachtig en zoet - worden in deze ceremonie volledig gewaardeerd en vinden via je smaakpapillen hun weg naar wat aandacht nodig heeft. Het lezen van de theebladeren biedt ook een mogelijkheid. Een theeceremonie is bijzonder geschikt voor het uitvoeren van rituelen of om jezelf te positioneren en te aligneren.

 

Kruidenthee Ceremonie

De door mij ontwikkelde Kruiden Thee ceremonie is diep geworteld in de overgang van het sacrale naar het profane. Tijdens deze ceremonie betreedt men de sacrale ruimte op blote voeten, na een rituele reiniging. Vervolgens komt men in direct contact met de kruiden en kiest intuïtief welke kruiden dienstbaar zullen zijn. Men stelt een persoonlijke mix samen van 3, 5, of 7 kruiden, die ritueel en in stilte wordt gedronken. De stilte verhoogt het bewustzijn van de boodschap en de potentie van het kruid. Deze ervaringen worden naderhand samen geanalyseerd en ik deel mijn inzichten. De samengestelde thee wordt meegegeven voor thuisgebruik, voor 3, 5, of 7 dagen. Wereldwijd bestaan er vele theeceremonies, zoals in Japan en China, maar ook in Marokko, Turkije en de Engelse High Tea.

Voor de Oost-Friese Thee ceremonie of de Kruiden Thee ceremonie ben je bij mij aan het juiste adres. Ik gebruik voornamelijk inheemse kruiden en neem jouw persoonlijke constitutie in acht.